ΝΕΑ 2000 - 2001

 

J.S.F. 2001: To παρασκήνιο JSF 2001:

Τα πάντα ήταν έτοιμα... 7 χώρες ήταν στα JSF 2002: Ελλάδα, Ιταλία, Τσεχία, Ρουμανία, Ισραήλ, Ολλανδία και Ελβετία... Είχε αποφασιστεί ότι τα ΠΧΣ θα γινόντουσαν στην Τσεχία, αλλά η Τσέχικη Τηλεόραση έφυγε από την παραγωγή και Ρουμανία (ή Ισραήλ), ακολούθησε με τα κανάλια που απόμειναν στα ΠΧΣ να μην μπορούσαν να αντέξουν το κόστος... Προς το παρόν ψάχνουν να βρούν ενα πρόγραμμα παρόμοιο των ΠΧΣ.

Ενημέρωση: 18 Οκτωβριού 2000 - ET1 Τμήμα ΠΧΣ...

 

Π.Χ.Σ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ...

Η Lynne Polak έστειλε το ακόλουθο μύνημα : Με λύπη μου σας ενημερώνω οτι οι 6 παραγωγοί - EΡT (Ελλάδα), TROS (Ολλανδία), TSI (Ελβετία), TVR (Ρουμανία), Keshet Broadcasting (Ισραήλ) and RAI 3 (Iταλία) - οι οποιοι προσπαθησαν να κανουν πραγματικότητα τα Jeux sansFrontiθres 2001, κατέληξαν στο συμπέρασμα οτι το 30 χρονο αυτο πρόγραμμα εφτασε στο τελοςτης καριέρας του στο 20ο αιώνα και αποφάσισαν ότι δεν θα το παράγουν πιά. Εγίναν μεγάλες προπσάθειες αλλα ειναι μια ακριβη παραγωγη και αδυνατούν να βρουν τροπο για την καλυψη των εξόδων.Προς το παρόν οι παραγωγοί ψάχνουν να βρουν ενα νέο προγραμμαπου θα ανπληρώσει τα ΠΧΣ.

Best regards, Lynne Polak Project Manager

 

Η ΤΣΕΧΙΑ ΣΤΑ JSF;

Η Τσεχία στα JSF...Η Lynne Polak έστειλε το ακόλουθο μύνημα: .Η Τσέχικη τηλεόραση έφυγε απο την παραγωγή των ΠΧΣ πριν αποφασιστεί η διακοπή της σειράς.

 

MCSAT (ΜΟΝΑΚΟ) ΣΤΑ JSF;

ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ETTORE ANDENNA... Το Μονακό στα JSF?...Ο Ettore Andenna (ο ιταλός παρουσιαστής των ΠΧΣ έως το 1997) έστειλε το ακόλουθο μύνημα: Τώρα είμαι καλλιτεχνικός διευθυντης του McSat και εξετάζω την πιθανοτητα συμμετοχής του στην παραγωγη των

 

JSF 2001 BΕΛΓΙΟ - TV1 - KAI ΤΑ JSF 2001...

Λυπάμαι που σας ενημερώνω οτι δεν υπάρχουν σχέδια για την συμμετοχή μας στα ΠΧΣ. Εάν περισσότερες χώρες (ιδιαίτερα γειτονικές χώρες όπως Γαλλία και Μεγάλη Βρετανία) συμμετέχουν, ενδέχεται να επανεξατάσουμε το θέμα.

Kind regards, Wim Vanseveren channel manager of TV1
Met vriendelijke groeten,
Agnes Hemmerijckx
directiesecretaris netmanager TV1
verantwoordelijke postbus
info@tv1.be
tel. 02/741 35 02
lokaal 7 L 42
e-mail agnes.hemmerijckx@vrt.be

 

Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ Π.Χ.Σ. 2001 ...

Η ΤΣΕΧΙΑ ΕΦΥΓΕ... Επικοινώνησα με την κ. Γαβαλά ( ΕΤ1) και μου είπε οτι μέχρι στιγμής 6 χώρες συμμετέχουν στην σειρά του 2001 ... Η Ρουμανία τελικά θα είναι στα ΠΧΣ αλλά η Τσεχία έφυγε... Ακόμη μου είπε οτι η σειρά κοστίζει στην ΕΤ1 περίπου 80 με 100 εκατομμύρια δραχμές. Ακόμη η ΕΡΤ προσπαθεί να "φέρει" στη σειρά την Κύπριακή Τηλεόραση ( ΡΙΚ ) αλλα το κόστος ειναι υψηλό... Ελλάς, Ιταλία, Ρουμανία, Ισραήλ, Ολλανδία και Ελβετία οι χώρες του 2001 μέχρι στιγμής...

 

ΠΧΣ 2001 - Η RAIUNO ΕΦΥΓΕ ... Η RAITRE ΗΡΘΕ...

ΤΟ TV ΕΘΝΟΣ εγραψε στις 17/9/2000 τα εξης: "Η Δάφνη Μπόκοτα από φέτος παύει να παρουσιάζει τα δημοφιλή «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα», αφού σταμάτησε η παραγωγή της εκπομπής, της οποίας το οικονομικό βάρος δεν μπόρεσαν να αντέξουν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες μετά την αποχώρηση της Ιταλικής Τηλεόρασης της RAI." ( Ενημέρωση απο τον Νίκο Τσιάμη) Επικοινωνησα σήμερα με την ΕΡΤ και μου είπαν ότι η RAI1 αποχώρησε από τα Π.Χ.Σ. 2001 αλλά τη θέση της πήρε η RAI 3 ... Η κατασταση μέχρι στιγμης δεν εχει αλλαξει ... Επιπλέον η Δάφνη Μποκοτα δεν θα ειναι η παρουσιαστρια των Π.Χ.Σ αλλά ο Κώστας Σγόντζος.

Π.Χ.Σ.2001- TΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEΑ

Μέχρι στιγμής η Ολλανδία, Ελλάδα, Iταλική Ελβετία, Ιταλία και το Iσραήλ θα συμμετέχουν του χρόνου, και ακόμη συζητάμε με πολλές άλλες χώρες για να δούμε εάν θα παραμείνουν ή θα έρθουν στα ΠΧΣ. Η τελική ημερομηνία στην οποία θα ανακοινωθούν οι χωρες του 2001 ειναι το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Βest regards, Lynne

 

ΠΧΣ 2001 - Ουαλλία / S4C

Προς το παρον δεν υπαρχει ενδιαφερον για την συμμετοχη του S4C στην
σειρα, Όμως οι υπεύθυνοι δεν εχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο συμμετοχής
στα JSF στο μέλλον

Sincerely, Rhidian Jones S4C Viewers` Hotline

 

ΚΑΝΑΛΙ 5 / Μ. Β. / - ΠΧΣ 2001

Το Channel 5 δεν έχει πρόθεση να συμμετέχει στα Jeux Sans Frontieres 2001 προς το παρον .

Telephone: 0845 7 05 05 05 Textphone: 0845 7 41 37 87
E-mail: Fax: 020 7550 5678
And the Channel 5 website can be found at:www.channel5.co.uk
Channel 5.
Yours sincerely

DUTY OFFICER

 

RTB / Βελγιο / ΠΧΣ 2001

Η Βελγική Τηλεόραση δεν θα συμμετέχει στα ΠΧΣ 2001 .

 

Νέα για τα ΠΧΣ 2001!!!

Θα έχουμε μία συνάντηση τον Ιούνιο για τα ΠΧΣ 2001 και τότε θα γνωρίζουμε τις χώρες που θα συμμετέχουν στα ΠΧΣ αλλά ακόμα θα υπάρχει η δυνατότητα για την συμμετοχή ακόμη δύο χωρών.

All the best,

Lynne Polak

OXI JSF ΓΙΑ ΤΟ 2000
Οι παραγωγοί των ΠΧΣ 2000 (Ελβετία, Ελλάδα, Ιταλία, Ισραήλ*, Ολλανδία και Ρουμανία*) αποφάσισαν να αναβάλλουν τα ΠΧΣ μεχρι του χρόνου, ώστε να έχουν αρκετό χρόνο για τις αλλαγές που αποφασίστηκαν και να παρουσιάσουν μία πιό μοντέρνα, πιό αποτελεσματική παραγωγή των ΠΧΣ 2001. Γνωρίζω ότι αυτό θα δυσαρεστήσει τους φίλους των ΠΧΣ, αλλά προετοιμάζουμε τα ΠΧΣ 2001 και θα έχουμε τη πρώτη συνάντηση τον Μάϊο, έτσι θα μπορούμε να προσδοκούμε μία καλή παραγωγή το 2001! Κάποιοι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν του χρόνου, έτσι ελπίζω ότι σύντομα θα καθοριστούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί που θα συμμετασχουν.
Best regards,
Lynne Polak
* Το Ισραήλ και η Ρουμανία θα συμμετασχουν για πρώτη φορά!!!

© JSFNET -Πολλά ευχαριστώ στην Lynne Polak

 

H Ουγγαρία εκτος!!

Επικοινώνησα με το τμήματων ΠΧΣ τηςΕΡΤκαιμε ενημέρωσαν ότι η Ουγγρικη τηλεόραση ξαφνικα αποφάσισε να μην συμμετέχει στα ΠΧΣ του 2000. Η απόφαση αυτη δημιούργησε κάποια προβλήματα με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν νέα για τα Παιχνίδια(ακόμη δεν ξέρουν αν θα γίνουν!).Η Ιταλία θα είναι τελικά στα Παιχνίδια αλλά έθεσε κάποιους όρους(μάλλον οικονομικούς).