Νατάσα Αγγελάκη


Σας παρουσιάζουμε την συνέντευξη της Νατάσας Αγγελάκη, που συμμετείχε με την Ομάδα του Χαλανδρίου στα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα 19931. Πως προέκυψε η συμμετοχή σου στα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα με την ομάδα του Χαλανδρίου;

Η δική μας ομάδα δημιουργήθηκε, μόλις πριν 2 βδομάδες από τους αγώνες! Αντικαταστήσαμε έναν άλλο Δήμο που ενώ είχε επιλεγεί τελικά τελευταία στιγμή αρνήθηκε να συμμετάσχει! Ο Δήμος απευθύνθηκε σε όσους αθλητές γνώριζε ώστε να φτιάξει την ομάδα, αλλά και σε άλλα άτομα τα οποία γνώριζαν αν και δεν ήταν από τον χώρο του αθλητισμού. Εγώ ήμουν πρωταθλητρια τζούντο.

2. Υπήρξε κάποια διαδικασία που ακολουθήθηκε για την επιλογή των παικτών;

Η μόνη μας προετοιμασία ήταν να δούμε ένα βίντεο, όπου και σε εκείνη την συνάντηση κάποιοι δεν ήρθαν...

3. Υπήρξαν κάποιες εκδηλώσεις (στο Ρυλ) που έγιναν πριν τα παιχνίδια;

Καθημερινά, υπήρχαν κάποιες εκδηλώσεις, υποδοχή, πάρτυ και μετά οι δύο πρόβες

4. Πως ήταν οι σχέσεις σας με τις άλλες ομάδες;

Εμείς τα πηγαίναμε αρκετά καλά με τους Πορτογάλους, όπου έχουμε ακόμη με μερικούς επικοινωνία!

5. Είσαι ακόμη σε επαφή με τους συμπαίκτες σου;

Ναι με μερικούς είμαι ακόμη σε επικοινωνία, ειδίκα τώρα μέσω το FaceBook

6. Πως ήταν μαζί σας η Δάφνη Μπόκοτα;

Η Δάφνη ήταν πολύ καλή σε όλα της και μας φέρθηκε πολύ καλα!

7. Υπήρξε κάποιο άσχημο περιστατικό;

Ίσως το ότι στην πρόβα ένας συμπαίκτης μας έπεσε απο την πισίνα με την μία μάσκα ζώου που φορούσε και κόντεψε να πνιγεί με αποτέλεσμα να φοβηθεί και να μην θέλει να συμμετάσχει και αντικατασταθηκε από έναν άλλο παίκτη που ήταν αρκετά δυνατός! Ένα απο τα αρνητικά ήταν το πολύ κρύο και το άσχημο φαγητό... τρώγαμε γραβιέρα και ελιές που είχε φέρει μαζι τους κάποιος απο την ομάδα...

8. Πόσες ώρες διήρκησε το γύρισμα;

Το γύρισμα κράτησε αρκετές ώρες, ξεκινήσαμε απο το μεσσημερί αν δεν κάνω λάθος και τελειώσαμε το βράδυ...

9. Όταν προβλήθηκε η εκπομπή απο την τηλεόραση... τί έγινε;

Οταν η εκπομπή προβλήθηκε απο την τηλεόραση, την παρακολουθησα με την οικογένεια μου. Τα σχόλια ηταν αρκετα καλά, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που την είδαν χωρίς να τους έχω ενημερώσει οτι συμμετείχα.
Επίσης στο παιχνίδι με τα πατίνια, συμμετείχαμε 2 αγόρια και 2 κορίτσια... μία κοπελά πρός το τέλος πέφτει και εγκαταλείπει, όμως για να τελειώσουμε έπρεπε να μπούμε όλοι σε μία πισίνα... εκεί λοιπόν ακούω την περιγραφή απο την τηλεόραση με την Δάφνη να λέει " και σέρνουν την Νατάσα..." όμως η αλήθεια είναι ότι έγω τραβούσα...
Εγώ ήμουν αρκετά προπονημένη απο το άθλημα μου με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να με κρατούν πίσω... εγώ τους τραβούσα, τους έσερνα, τους σήκωνα κτλ... Τότε στενναχωρήθηκα που δεν κερδίσαμε, αλλά την επόμενη στιγμή αλλά μέχρι και σήμερα γελάω αρκετά!!

10. Κάτι που δεν είδαμε στην τηλεόραση;

Θυμάμαι οτι ήμουν κάπου ψηλά για ένα παιχνίδι και δίπλα μου ήταν οι παίκτες μάλλον της ομάδας απο την Τσεχία... ξαφνικά γυρνάει ένα παιδί και αρχίζει να μου τραγουδά Χατζιδάκη "... πόσα θα ήθελα να έχω και ένα και δύο και τέσσερα παιδιά..." Τα Παιδιά του Πειραιά.... δεν είναι φοβερό;

11. Υπήρξε κάτι το οποίο δεν πήγε καλά με τα παιχνίδια;

Στο παιχνίδι που δηλώσαμε τζόκερ... μας το άλλαξαν σε σχέση με την πρόβα. Στην πρόβα είχαμε άλλο αντικείμενο με το οποίο μεταφέραμε το νερό... ωστόσο στεναχωρήθηκα γιατί δεν ήταν η απόδοση μας καλή.

12. Εάν τα Παιχνίδια επέστρεφαν, θα ήθελες να συμμετάσχεις ;

Φυσικά!!

13. Τι θεωρείς ότι έλειπε από τις Ελληνικές ομάδες με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο ανταγωνιστικές στα ΠΧΣ;

Τα παιχνίδια ήταν αρκετά δύσκολα και μόνο όσοι ήταν προπονημένοι και δοκιμασμένοι σε πραγματικές αθλητικές συνθήκες μπόρεσαν να ανταποκριθούν.

14. Τι αποκόμισες από την συμμετοχή σου στα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα;

Αυτό που αποκόμισα ειναι η χαρά του παιχνιδίου! Αυτό θεωρώ οτι ειναι το νόημα των Παιχνιδιών... ωστόσο όμως για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και να φτάσεις σε νίκες χρειάζεται προπονημένους παίκτες, ωστόσο θεωρώ οτι τα παιχνίδια απευθύνονται σε όλους καθώς το πνεύμα τους δεν ειναι η ανταγωνιστικότητα αλλά η συναδέλφωση.

Ευχαριστούμε την Νατάσα Αγγελάκη για την συνέντευξη που μας έδωσε

 

 

HTML Comment Box is loading comments...

.