ΧΡΥΣΗ ΜΠΕΝΤΑ


παίκτρια της ομάδας της Ρόδου, που συμμετείχε στα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα 1995.

.JSFnet Greece: Πώς δημιουργήθηκε η ομάδα της Ρόδου ;

Χρυσή Μπέντα: Η ομάδα δημιουργήθηκε από το ενδιαφέρον που έδειξαν τα παιδιά σε μία αγγελία που έβαλε ο Δήμος στην εφημερίδα. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μαζευτήκαμε, κάναμε προπόνηση όλοι μαζί για 2 εβδομάδες και μετά ο προπονητής κατέληξε στους 8 καλύτερους.


JSFnet Greece: Παρακολουθούσες τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα πριν λάβεις μέρος;

Χρυσή Μπέντα: Τα είχα ακουστά, αλλά δεν τα είχα παρακολουθήσει.


JSFnet Greece: Τι θεωρείς ότι έλειπε από τις Ελληνικές ομάδες με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο ανταγωνιστικές στα Π.Χ.Σ.;

Χρυσή Μπέντα: Ίσως δεν έκαναν καλή προπόνηση; Ίσως δεν διάλεγαν τα σωστά άτομα; Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο, ίσως να κάνω και λάθος βέβαια σε αυτά που σκέφτομαι.


JSFnet Greece: Ποίο θεωρείς ότι ήταν το μυστικό της ομάδας σας;

Χρυσή Μπέντα: Κάναμε πόλυ καλή προπόνηση, είμασταν όλοι πολύ καλοί αθλητές ο καθένας στο άθλημα του, είμασταν μεταξύ μας πολύ δεμένοι, δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα μεταξύ μας και όλοι κάναμε πολύ καλή παρέα, ακόμα και τώρα πολλές φορές.


JSFnet Grece: Πώς ήταν το κλίμα στο Μιλανο και στη Βουδαπεστη; Διασκεδάσατε ή υπήρχε αυστηρό πρόγραμμα;

Χρυσή Μπέντα: Και στις δύο πόλεις μας καλοδέχτηκαν, ειδικά στη Βουδαπέστη που ήταν ο τελικός ο κόσμος την ημέρα του τελικού μας δέχτηκε σαν να είμαστε πρωταθλητές σε αγώνα ποδοσφαίρου, μάλλον δίνουν πολύ σημασία εκέι σε αυτά τα παιχνίδια σαν θέαμα τουλάχιστον. Το πρόγραμμα δεν ήταν καθόλου αυστηρό, μας έκαναν πάρτυ 2 βράδυα πριν για να γνωριστούμε με τις ομάδες και άλλο ένα πάρτυ μετά τους αγώνες με πολύ χορό και φαγητό ενώ είχαμε και λίγο ελεύθερο χρόνο για βόλτες.


JSFnet Greece: Θυμάσαι την θέση που είχε η ομάδα στις πρόβες (τόσο την πρώτη φορά , που κερδίσατε, όσο και στον τελικό);

Χρυσή Μπέντα: Δεν θυμάμαι τι θέσεις πήραμε στην πρόβες.

 

JSFnet Grece: Περιμένατε ότι θα κερδίζατε; Πως αισθανθήκατε που καταφερατε για ΠΡΩΤΗ φορα Ελληνικη Ομαδα να κατακτησει την πρωτια;

Χρυσή Μπέντα: Για να είμαστε ειλικρινείς δεν περιμέναμε πρωτιά, αλλά είμασταν σίγουροι ότι θα είμαστε στις πρώτες ομάδες. Χοροπηδούσαμε όταν είμασταν πρώτοι και πιο πολύ γιατί άλλη ομάδα δεν το είχε καταφέρει. Νοιώσαμε ότι κάναμε κάτι μεγάλο εκτός Ελλάδας για την Ελλάδα, όχι βέβαια πως είμασταν στην Ολυμπιάδα, αλλά ακούστηκε η Ελλάδα χάρη στους κόπους μας.


JSFnet Greece: Πώς ήταν οι σχέσεις σας με τις υπόλοιπες ομάδες;

Χρυσή Μπέντα: Οι σχέσεις με τις υπόλοιπες ομάδες ήταν τέλειες, κάναμε φοβερές φιλίες από πολλές διαφορετικές χώρες. Καμία χώρα δεν έβλεπε τους άλλους ανταγωνιστικά, παρά μόνο την ώρα που παίζαμε είμασταν μία μεγάλη παρέα όλες οι ομάδες και ειδικά στους τελικούς που οι χώρες ήταν στο ίδιο ξενοδοχείο κάναμε παρέα με όλους, όλες τις ώρες, ακόμη έχουμε επαφες με αρκετά παιδιά από διαφορετικές χώρες και κάποιοι ήρθαν για διακοπές στη Ρόδο, η ομάδα από το Eger ήρθε όλοι μαζί στη Ρόδο για διακοπές.


JSFnet Greece: Είστε ακόμη σε επαφή με τους συμπαίκτες σου;

Χρυσή Μπέντα: Με τους Ροδίτες συμπαίκτες ναι, είματσε σε επαφή όχι βλεβαια συχνή αλλά όλοι ρωτάμε ο ένας για τον άλλο και όλοι βρισκόμαστε που και που με κάποιον από τους συμπαίκτες μας.


JSFnet Greece: Πως ήταν μαζί σας η Δάφνη Μπόκoτα;

Χρυσή Μπέντα: Πολύ φιλική αν και την βλέπαμε μόνο στις πρόβες και στους αγώνες. Πραγματικά χαιρόταν με την χαρά μας και διαθέσιμη να μας μιλήσει και να μας κάνει παρέα.


JSFnet Greece: Υπάρχει κάποια άσχημη ανάμνηση;

Χρυσή Μπέντα: Απολύτως καμία.

HTML Comment Box is loading comments...

09/09/2011