1994 - Η Πρόταση της RTP για Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα στο ΜΑΚΑΟ

Tο 1994 η Πορτογαλική τηλεόραση πρότεινε την διοργάνωση μιας ειδικής εκπομπής στο Μακάο για τον εορτασμό της 25ης Διοργάνωσης των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα!

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η διοργάνωση στο Μακάο το 1990 οι Πορτογάλοι έκαναν επίσημη προταση στην Τηλεόραση του Μακάο για την διοργάνωση μιας εκπομπής με την συμμετοχή των χωρών που συμμετείχαν στη διοργάνωση του 1994 (πλην της Σλοβενιας).

Το JSfnet ΕΛΛΑΣ σας αποκαλύπτει το FAX που έστειλε η πορτογαλική τηλεόραση προς την τηλεόραση του Μακάο. Στις 10 Ιανουαρίου 1994 στάλθηκε μέσω FAX επίσημα η πρόταση της RTP! Στην επιστολή της η RTP τόνιζε την επιτυχία των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα ανα την Ευρώπη, ενω παρουσίαζε το πρόγραμμα των Παιχνιδιών για το 1994 με την διοργάνωση 10 εκπομπών και ενός τελικού καθως και μιας ειδικής Χριστουγεννιάτικης εκπομπής!

Αξιζει να σημειωθεί ότι αναφερεται ότι για την συμμετοχή τοσο στην χριστουγεννίατικη εκπομπή αλλα και για τον Σουπερ Τελικο στο Μακάο ενδιαφέρον έδειξε η Ισπανία καθώς επίσης ότι οι διοργανωτές βρισκονται σε επαφή με χώρες όπως της Νότιας Αμερικής και της Μέσης Ανατολής. Υπήρξε τέλος επικοινωνία με τη Ταϊλάνδη και την Ιαπωνία.

Δείτε το FAX της RTP (μόνο οι δύο πρώτες σελίδες) ενώ μπορείτε να το διαβασετε στα ελληνικα πατώντας εδώ

Δυστηχως η προταση της RTP δεν πραγματοποιήθηκε!

Το JSfnet ΕΛΛΑΣ ευχαριστεί τον Χρήστο Μουστάκα για την μετάφραση του κειμενου