Πληροφορίες για τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα 2020 απο το France 2

 

Το 2020 η γαλλική τηλεόραση France 2 θα επαναφέρει τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα με τον Nagui μάλλον σε ρόλο παραγωγού. Ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος, τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα που θα γίνουν στην Γαλλία, ενδέχεται να ξεκινήσουν πριν το καλοκαίρι. Εδώ να σημειωθεί οτι τα γυρίσματα των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα ξεκινούσαν απο τον Μάιο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Nagui, στα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα θα υπάρχουν 4 παρουσιαστές, 2 άνδρες και 2 γυναίκες. Τελικά τα ονόματα των 2 παρουσιαστριών ανακοινώθηκαν ή καλύτερα διέρρευσαν σε διάφορες σελίδες. Οι δύο παρουσιάστριες για την Γαλλική Τηλεόραση θα ειναι η Laury Thilleman και η  Sandy Heribert

Τέλος δεν έχει γίνει γνωστό ποιές χώρες θα συμμετέχουν στα γαλλικά Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα. Να σημειώθεί οτι ήδη δειξάγεται στην Ιταλία η εκπομπή Eurogames με την συμμετοχή της Ελλάδας μέσω του ΣΚΑΙ . Τα Eurogames στα οποία ακούγεται το μουσικό θέμα των ΠΧΣ, αλλά υπάρχει σχεδόν η ίδια διαδικασία πχ Jocker, Fill rouge κτλ δεν ονομάζονται ως Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα καθώς στην Ιταλία τον τίτλο τον κατέχει η RAI κατι το οποίο πρέπει να ισχύει και στην χώρα μας.

Ως προς την παραγωγή της France 2 δεν γνωρίζουμε εάν θα συμμετέχουν δημόσιοι τηλεοπτικοι σταθμοί από άλλες χώρες ή και ιδιωτικοι.. Να ενημερώσουμε οτι την παραγωγή δεν θα την κάνει η EBU μιας και όταν ρωτήσαμε για την επαναφορά των ΠΧΣ απο την γαλλική τηλεόραση δεν γνώριζαν κατι, επομένως η παραγωγή θα ειναι απο την Binajay που έχει πάρει τα δικαιώματα των γαλλικών ΠΧΣ που βασίζονται σε ιδέες του Guy Lux και Claude Savarit.

Τέλος στα ΠΧΣ που γνωρίζαμε, όσες χώρες συμμετείχαν είχαν τον δημόσιο τηλεοπτικό σταθμό που λάμβανε μέρος και αποτελούσε Συμπαραγωγή των τηλεοπτικών σταθμών. Τώρα αν συγκρίνουμε τα eurogames αυτό δεν ειναι απαραίτητο, μιας και Γερμανία, Πολωνία και Ρωσία, δεν έχουν τηλεοπτικό κανάλι, παρά το γεγονός οτι υπάρχει παρουσιαστής. Την παραγωγή την κάνουν οι Ιταλοί συνεπώς δεν αποτελεί συμπαραγωγή καναλιών ώστε να απαιτείται η συμμετοχής τους.

Βεβαια το ίδιο συνέβαινε και στα intervilles International που στην Ελλάδα τα γνωρίσαμε απο τον ΑΝΤ1 με τον τίτλο Biggest GameShow of the World. Τελος το τελευταίο παιχνίδι που έχει στα eurogames ειναι το τελευταίο παιχνίδι που είχε στο Biggest Gameshow on the world, ο τοιχος των πρωταθλητών.

Πηγες: Tele Loisirs Planet.fr

 

04.10.2019

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση της σελίδας μας ελεύθερα, ωστόσο μιας και αρκετές σελίδες έχουν πάρει πληροφορίες απο την σελίδα μας ας κάνουν και μία αναφορά στην Jsfnet Greece http://jsfnet.webs.com