30.07.2017
Οι τελευταίες πληροφορίες για την επιστροφή στην ΕΡΤ των "Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα"

 

Σας παρουσιάζουμε τις τελευταιες πληροφορίες σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την επιστροφή απο την ΕΡΤ των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα.

 

Όντως κάτι γίνεται στην ΕΡΤ που σχετίζεται με το καλύτερο τηλεοπτικό παιχνίδι όλων των εποχών... των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα! Όπως ανέφεραν και τα δημοσιευμετα, η ΕΡΤ είναι σε επικοινωνία με τον παρουσιαστή των ΠΧΣ Κώστα Σγόντζο με σκοπό να δημιουργηθεί μία σειρά εκπομπών απο την ΕΡΤ η οποία θα βασίζεται στα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα. Φυσικά και μιλάμε για μία ελληνική εκπομπή που δεν θα έχει σχέση με την EBU !

Έτσι σε συνδυασμό με την απάντηση της EBU που δημοσιεύσαμε χθες (29.07.2017) τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα δεν επιστρέφουν. Ωστόσο είναι αρκετά θετική εξέλιξη η πρόθεση της ΕΡΤ να κάνει ένα πρόγραμμα σαν και τα ΠΧΣ.

 

Εμείς ευχόμαστε να γίνει πραγματικότητα η εκπομπή της ΕΡΤ και γιατί όχι να αποτελέσουν αφορμή να επανέλθουν τα Jeuxs Sans Frontieres που ο λόγος για τον οποίον σταμάτησαν ήταν το κόστος!

Από την άλλη, η ΕΡΤ θα πρέπει να δημιουργήσει μία εκπομπή η οποία να έχει την ποιότητα των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα και να υπάρξει η κατάλληλη προώθηση ώστε να έχει την ανταπόκριση των τηλεθεατών.

Εμείς απλά θα πούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

30-07-2017

 

Στις 29.07.2017 δημοσιεύσαμε:

Βάσει των δημοσιευματων που έχουν αναπραχθεί απο αρκετά ηλεκτρονικά μέσα, τις τελευταίες ημέρες, γίνεται αναφορά ότι η ΕΡΤ θέλει να επαναφέρει τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα. Συγκεκριμένα σε πολλές σελίδες γράφεται οτι:

" Τη δόξα του Survivor ζήλεψε ακόμη και το κρατικό κανάλι και ήδη πριν αποχωρήσει η προηγούμενη διοίκηση είχαν ξεκινήσει επαφές και συζητήσεις για να επαναφέρει ένα πρόγραμμα που αγαπήθηκε πολύ στο παρελθόν.

Ο λόγος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Mytv, για τα Παιχνίδια χωρίς σύνορα, στα οποία η Ελλάδα συμμετείχε από το 1993 έως και το 1999. Τα Παιχνίδια χωρίς σύνορα ταξίδευαν σε κάθε εκπομπή σε διαφορετική χώρο όπου παίζονταν παιχνίδια που είχαν σχέση με τον πολιτισμό της εκάστοτε χώρας."

Η σελίδα μας επικοινώνησε με την ΕΡΤ , το περιοδικό MyTV αλλα και με την EBU και ζητήσαμε ενημέρωση σχετικά με το θέμα που έχει αναπαραχθεί στις ελληνικές σελίδες σχετικά με την ενδεχόμενη επιστροφή των ΠΧΣ.

Μόνο η EBU και συγκεκριμένα ο κος JEROEN DEPRAETERE υπεύθυνος τηλεοπτικών προγραμμάτων του Οργανισμού, μας απάντησε άμεσα και μας ενημέρωσε πως η EBU δεν γνωρίζει κάτι σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα ενώ θα προσπαθήσει να μιλήσει με την ΕΡΤ.

Εμείς να ευχαριστήσουμε τον κο Jeroen Depraetere για την απάντηση του.

Απλά να αναφέρουμε οτι το 2007 έγινε μία προσπαθεια επιστροφής των Παιχνιδών Χωρίς Σύνορα, ωστόσο δεν ήταν επιτυχημένη.

 

Ελπίζουμε βέβαια με βάσει τα όσα αναγράφονται η ΕΡΤ να καταθέσει πρόταση στην EBU με σκοπό την επαναφορά των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα

 

29/07/2017